WBSO een fiscale regeling

De wet bevordering Speur & Ontwikkelingswerk

Vrijwel iedere innovatieve ondernemer, groot of klein, kan in aanmerking komen voor een bijdrage uit het jaarlijkse totaalbudget van meer dan een miljard euro. Subsidie Advies Bureau B.V. onderzoekt dit graag voor u en helpt u tevens met het succesvol aanvragen van de regeling. Maar waar moet u precies aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen? Wij vertellen er graag meer over.

WBSO 2020; een fiscale innovatieregeling

De WBSO (Wet Bevordering Speur & Ontwikkelingswerk) is een fiscale innovatieregeling en hoort tot de meest toegankelijke subsidies van Nederland. Vrijwel iedere innovatieve ondernemer, groot of klein, kan in aanmerking komen voor een bijdrage uit het jaarlijkse totaalbudget van meer dan een miljard euro. De WBSO zorgt ervoor dat u korting krijgt op de loonbelasting. Zo kunt u voor uw Research & Development activiteiten geld terug krijgen van de belastingdienst.

Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Rotterdam zoekt graag uit of u aanspraak op de WBSO regeling kunt maken en berekent graag voor hoe hoog dit bedrag kan zijn. Het berekenen van de WBSO 2020 kunt u dus uitstekend aan ons overlaten.

Maak direct een afspraak om de mogelijkheden voor een WBSO subsidie door te nemen en laat uw WBSO berekenen door onze specialisten in Zuid-Holland.

Wat wordt gesubsidieerd door de WBSO?

U kunt aanspraak maken op de WBSO 2020 als:

  • U nieuwe producten e.d. maakt of wetenschappelijk onderzoek doet
  • U nog niet begonnen bent met de werkzaamheden
  • Bekend met nationale én internationale subsidieregelingen
  • Gebruiksvriendelijke online subsidiescan
  • U tegen knelpunten aanloopt bij de ontwikkeling

Wat is de WBSO 2020?

De WBSO 2020 kan besteed worden aan de loonkosten van medewerkers die zich bezighouden met onderzoek en ontwikkeling. Maar hij is bijvoorbeeld ook bedoeld voor uitgaven aan prototypes en onderzoeksapparatuur.

Subsidies als de WBSO zijn in het leven geroepen om innovatie in Zuid-Holland en de rest van Nederland te bevorderen. Dat is een breed begrip en kan dus gaan over technische innovatie en ICT ontwikkeling, maar ook over de verbetering van productieprocessen.

Dankzij deze omschrijving komen veel ondernemingen in aanmerking om subsidie aan te vragen voor hun bedrijf. Echter, het algemene kader zorgt er ook voor dat het lang niet altijd eenvoudig is om te bepalen hoe u het maximale uit uw aanvraag kunt halen. Schakel daarvoor SAB uit Rotterdam in. Wij leggen hieronder graag uit waarom.

Al meer dan 25 jaar ervaring

SAB heeft al meer dan 25 jaar ervaring als hét subsidiekompas voor ondernemers in heel Nederland. Wij bezitten kennis over WBSO en allerhande subsidieregelingen. Zowel nationale als internationale.

Een subsidie kan een ondernemer enorm ondersteunen. Omdat het financieel gezien meer mogelijkheden en vrijheid creëert, stimuleert het ondernemers nét die extra, nodige stap te zetten. Hierdoor worden de mooiste en meest belangrijke innovaties gerealiseerd.

Loopt u tegen knelpunten aan? Of heeft u net dat extra steuntje in de rug nodig om uw ontwikkeling te kunnen starten? SAB staat klaar voor elke ondernemer in Zuid-Holland en elders in Nederland. Of het nou om een grote multinational gaat of een startende MKB’er. Iedereen is immers gebaat bij een passende subsidieregeling via WBSO. U ook. Laat ons daarom dat extra steuntje voor u realiseren.

Neem contact op voor meer informatie over WBSO

Heeft u recht op WBSO 2020? Laat onze specialist in Rotterdam het voor u uitzoeken. Wij weten alles over nationale en internationale subsidies. Bel SAB via telefoonnummer 010-2427888. Een afspraak maken kan ook per mail via info@subsidieadvies.com. Onze adviseur helpt u graag aan een WBSO 2020 subsidie!

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.