Subsidie

Scholing Subsidies, Energie Subsidies en Innovatie Subsidies

Meer weten over subsidies die hieronder vallen? Of meer weten over onze plan van aanpak bij het aanvragen van deze subsidies?
Wij vertellen er graag meer over.

Innovatie subsidies

Heeft u als ondernemer een innovatief project en bent u op zoek naar kennis? Heeft u als wetenschapper innovatieve ideeën en behoeven deze een marktgerichte aanpak? Wat voor project of idee u ook heeft wij kunnen u als professional helpen hierbij de juiste subsidie te vinden. In welke fase u zich ook bevindt er zijn altijd mogelijkheden voor bijvoorbeeld een WBSO subsidie. Regionaal, Europees en internationaal.

Energie subsidies

Heeft u een onderneming die duurzame energie opwekt? Bent u energiezuinig aan het ondernemen? De overheid heeft diverse WBSO en andere energiesubsidies en fiscale maatregelen in het leven geroepen om duurzaam ondernemen voor bedrijven en instellingen te stimuleren. Ook zijn er Europese subsidies die dit stimuleren. Wij kunnen u helpen om een passende subsidie te vinden en zo de kosten te verlagen en financieel voordeel te behalen.

Scholing subsidies

Heeft u moeite om financiering te vinden om personeel te bekostigen die nodig is voor de ontwikkeling uw project? Heeft u financiering nodig om uw personeel scholing te bieden, bijvoorbeeld m.b.t. ICT, om uw project te realiseren? Wij kunnen dit probleem voor u wegnemen door een passende (WBSO) subsidie voor u te vinden. Zowel voor bedrijven als publieke instellingen. Zo kan u zich richten op wat echt belangrijk is.

Onze aanpak bij subsidie advies

Voor we bij u langskomen stellen we u eerst een aantal vragen. Op basis van de feitelijke informatie die uw antwoorden oplevert, brengen we uw mogelijkheden en kansen wat betreft de subsidieregelingen in kaart. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld ICT, RDA en WBSO subsidies. Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste kennismaking. Natuurlijk hebben wij ons vanuit ons kantoor in Rotterdam goed voorbereid en hebben we diverse goede ideeën voor een aanvalsplan als we bij u langskomen, maar die houden we aanvankelijk voor ons. We beginnen altijd met luisteren. Vervolgens bespreken we de verschillende mogelijkheden die we voor u hebben uitgezocht. We maken een inschatting van de kansen en zoeken naar de beste match voor uw (innovatie) project(en). Als we samen een strategie en plan van aanpak hebben opgesteld, komen we vanuit Zuid-Holland in actie. We kunnen u van A tot Z ondersteunen: op administratief vlak, bij juridische haken en ogen en met fiscale voorwaarden. Samen met u schrijven we de subsidie aanvragen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om een ICT subsidie of RDA subsidie in Rotterdam of ergens anders in Nederland, wij zorgen ervoor dat deze aan alle voorwaarden voldoet en we kijken op welk vlak we hem onderscheidend kunnen maken.

Wij zijn de contactpersoon voor de subsidie beoordelaars

Tijdens het traject zijn wij de contactpersoon voor de beoordelaars. We beantwoorden de vragen en nemen u al het extra werk dat de procedures met zich meebrengt uit handen. Overal waar aanpassing nodig is, zijn wij vanuit Rotterdam pro-actief en creatief. Zo komen we uiteindelijk tot de optimale resultaten waar wij al 25 jaar trots op zijn. Onze schrijvers kunnen u ondersteunen bij het schrijven van een excellent tenderdocument. Na een kort intakegesprek vertalen wij uw doelen, visie en (hoofd)boodschappen in een aansprekende tekst die exact is afgestemd op de doelgroep. Samen met u bepalen we de focus en vervolgens schrijven we de teksten naar de normen en eisen die de aanvraagprocedure voorschrijft. Onze ervaren schrijvers inZuid-Holland zijn volledig op de hoogte van de vorm- en structuureisen die een complexe aanvraagprocedure stelt en weten uw verhaal op een inspirerende en wervende wijze over het voetlicht te brengen.

 

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.