Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


    Wat zijn uw subsidie kansen?

    Komt uw project voor subsidie in aanmerking? Hiernaast kunt u vrijblijvend uw gegevens invullen. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen. Interesse? Vul online de subsidiecheck in!

    Hoe werkt de subsidiecheck?

    Het Subsidie Advies Bureau in Rotterdam werkt op basis van het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat wij bekijken of u voor een subsidie in aanmerking komt. U dient uw aanvraag bijvoorbeeld online via de subsidiecheck in. Komt u niet in aanmerking voor een subsidieregeling? U betaalt ons dan niets. Wij brengen pas kosten in rekening op het moment dat u van ons advies en begeleiding bij de aanvraag ontvangt, zodra u van de subsidieregeling gebruik gaat maken. Deze subsidies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om eventuele moeilijkheden in de loop van het project op te lossen, werknemers te kunnen betalen of apparatuur te bekostigen. Doe daarom ook onze gebruiksvriendelijke subsidiecheck, zodat SAB vanuit Zuid-Hollandvoor u aan de slag kan gaan!