Innovatiebox?

De innovatiebox voor de innovatieve ondernemer

Wilt u uw kosten verlagen? Dat kan met de innovatiebox! Dit is een van onze specialisaties en vertellen er graag meer over!

Verlaag uw kosten met de innovatiebox

Als u een innovatieve ontwikkeling heeft gecreëerd, kunt u subsidie hierover krijgen via de Innovatiebox. De Innovatiebox is in het leven geroepen om u maximaal te laten profiteren van uw innovatieve ontwikkelingen. U heeft toegang tot deze regeling als uw ontwikkeling is gemaakt dankzij een verworven octrooi (patent) en/of WBSO beschikking. Deze subsidieregeling is erg interessant, maar bijzonder complex.

Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Rotterdam is specialist in subsidieregelingen. Wij zijn daardoor zeer goed in staat het optimale uit uw innovatietraject in Zuid-Holland of elders in ons land te halen.

Wat is de Innovatiebox?

Wij leggen u graag uit wat de Innovatiebox precies is. Door toepassing van de Innovatiebox wordt de winst die behaald is met de exploitatie van zelf ontwikkelde producten tegen een lager tarief in de vennootschapsbelasting belast. De belasting daalt tot maar liefst 5% in plaats van de gebruikelijke 25%.

De Innovatiebox hangt nauw samen met de WBSO. Producten of processen die zijn ontwikkeld met een WBSO beschikking komen daarom in aanmerking voor deze regeling. In feite is de WBSO vaak de sleutel voor de Innovatiebox. Schakel SAB uit Rotterdam in om alles uit deze regeling te kunnen halen.

Op welke manier kunt u optimaal van de innovatiebox profiteren?

Het is veelal specialistisch werk om de innovatiebox op een succesvolle manier te implementeren. Voor dat specialisme bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn in staat om exact vast te stellen wat het immaterieel activum van uw onderneming is, hoeveel dit bijdraagt aan de winstgevendheid van uw bedrijf, wat de gevolgen zijn van outsourcing en het inkopen van kennis, hoe de voortbrengingskosten tot stand komen om tot het immaterieel activum te komen en wat u vooraf met de belastingdienst kunt bespreken. Voor al dit soort zaken kunt u een beroep doen op onze specialisten. Wij weten als geen ander hoe wij deze onderdelen van de innovatiebox voor u zo optimaal en voordelig mogelijk kunnen toepassen.

SAB in enkele kernwoorden

SAB fungeert al meer dan 25 jaar als het subsidiekompas voor ondernemers. Wij staan dan ook vierkant achter het bestaan van subsidies. Het stimuleert ondernemers op verschillende gebieden. Bij het ontwikkelen van nieuwe, belangrijke oplossingen komen veel kosten kijken. Subsidieregelingen verlagen deze kosten behoorlijk. Maar welke regelingen zijn er allemaal? En hoe kunt u daar aanspraak op maken? Daarom is SAB opgericht. Om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen op dit gebied. Wij helpen graag elke ondernemer bij de subsidie aanvragen voor hun bedrijf via de innovatiebox en anderszins. Groot of klein. Multinational of MKB’er. Iedereen kan bij ons terecht. Neem dus snel contact met ons op.

Onze voordelen

SAB staat in Zuid-Holland, maar ook in de rest van Nederland bekend als pionier in subsidieregelingen. Bij ons vindt u de volgende voordelen als het gaat om de innovatiebox en andere subsidieregelingen:

  • No cure, no pay
  • Jarenlange ervaring
  • Bekend met nationale én internationale subsidieregelingen
    Gebruiksvriendelijke online subsidiescan
  • Handelt als gelijkwaardige partner

Wij weten precies hoe de regeling in elkaar steekt, dus kunnen u perfect helpen. Het meeste halen uit subsidieregelingen is wat wij doen bij SAB. Dit doen wij al vanaf de eerste (WBSO) aanvraag. Maak dus snel een afspraak met onze specialist.

Meer informatie over de Innovatiebox?

Wilt u weten of u recht heeft op subsidie? Neem dan snel contact op met onze specialist in Rotterdam. Bel naar 010-2427888 of stuur een mail naar info@subsidieadvies.com. Wellicht verlaagt u uw kosten dan straks ook dankzij de Innovatiebox!

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.