De innovatiebox: 80% verlaging van uw vennootschapsbelasting op innovatieprojecten

De Innovatiebox is in het leven geroepen om u maximaal te laten profiteren van de innovatieve ontwikkelingen die u gedaan heeft dankzij een verworven octrooi en/of WBSO beschikking, WBSO of een octrooi (patent) geven dus de toegang tot deze regeling.

Deze subsidieregeling is erg interessant, maar daarentegen ook bijzonder complex. SAB uit Zuid-Holland is specialist in deze regeling. Wij zijn bijzonder goed in staat het optimale uit uw innovatietrajecten te halen. Deze doelstelling hanteren we al vanaf de eerste (WBSO-) aanvraag.

Door toepassing van de Innovatiebox wordt de winst die behaald is met de exploitatie van zelf ontwikkelde producten tegen een lager tarief in de vennootschapsbelasting van 5% belast in plaats van de gebruikelijke 25%.

De Innovatiebox hangt nauw samen met de WBSO. Producten of processen die zijn ontwikkeld met een WBSO beschikking komen daarom in aanmerking voor de Innovatiebox. In feite is de WBSO vaak de sleutel voor de Innovatiebox en wij leggen u graag uit wat dit voor u op kan leveren.

Bespreek uw kansen voor de innovatiebox

Indien u wenst kan SAB Subsidie Advies Bureau uw innovatieboxtraject begeleiden. Dit kan ook als u nog geen klant bent van ons. Wij bespreken graag uw kansen voor de innovatiebox. Door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terugverdienen. Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 2427888 en via ons e-mail adres info@subsidieadvies.com.

Doe nu snel de subsidiecheck