WBSO RDA

Research & Development Aftrek

Wilt u inzicht in de mogelijkheden WBSO en RDA? Subsidie Advies Bureau B.V. onderzoekt dit graag voor u en helpt u tevens met het succesvol aanvragen van de regeling. Maar waar moet u precies aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen? Wij vertellen er graag meer over.

Voor wie is de WBSO en RDA?

Zoals gezegd kan elke ondernemer in Zuid-Holland en de rest van Nederland aanspraak maken op subsidies. Het maakt niet uit hoe groot uw organisatie of omzet is. Wij hebben de afgelopen jaren zowel hele grote multinationals als startende ZZP’ers mogen helpen. Heeft u ook een innovatie in de startblokken staan? Laat ons dan uw subsidieaanvraag regelen. Het is immers een vak apart. Er zijn diverse soorten subsidies. Zelfs als u zich al beperkt heeft tot een RDA of een WBSA blijft het een secure en gecompliceerde zaak. Omdat de RDA en WBSO zich richten op financiële ondersteuning voor een innovatie, is het van belang tijdig te handelen. De aanvraag moet namelijk uiterlijk een maand voorafgaand aan uw project ingediend zijn. Voor zulke zaken is het handig een partner als Subsidie Advies Bureau uit Rotterdam in de arm te nemen. Wij controleren uw deadlines. Wij adviseren op administratieniveau. En wij zorgen ervoor dat u het meeste uit uw WBSO kunt halen. Hetzelfde geldt uiteraard ook voor de RDA.

Subsidie aanvragen

De meest toegankelijke subsidies zijn WBSO en RDA. WBSO staat voor Wet Bevordering Speur & Ontwikkelingswerk. RDA is de afkorting van Research & Development Aftrek. Beide subsidies zijn zeer geschikt voor elke ondernemer. Wij helpen elke ondernemer die behoefte heeft aan subsidies. Wie wij zijn? Wij zij het Subsidie Advies Bureau (SAB). Al sinds 1990 zijn wij dé expert op het gebied van subsidieregelingen in Rotterdam en de rest van Nederland. Heeft u een innovatie in de planning staan? Laat ons dan nagaan of u hier recht op heeft.

Korte checklist

Wilt u alvast inzicht in uw mogelijkheden voor een WBSO en RDA? Beantwoord dan onderstaande vragen:

  • U wilt een innovatie ontwikkelen?
  • U ervaart/verwacht problemen bij de ontwikkeling?
  • U bent zelf de organisator of uitvoerder van het werk?

Beantwoordt u één of meerdere vragen met ‘ja’? Dan is de kans groot dat u in aanmerking komt voor een subsidie. Neem contact met ons op voor een definitief antwoord.

Hoe bereikt u ons?

Wilt u zeker weten of u WBSO kunt ontvangen? Of wat er van u verwacht wordt als u RDA aan wilt vragen? De experts van SAB uit Rotterdam zijn op kantoortijden te bereiken via telefoonnummer 010-2427888. Een mail mag u sturen naar info@subsidieadvies.com. Wij helpen u graag vanuit Zuid-Holland met uw WBSO of RDA!

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.