Eurostars: subsidie voor de beste innovaties

In dit Europese innovatieprogramma bepalen innovatie, marktgerichtheid en internationalisering het succes van mkb-ers met groeiambities. Eurostars geeft projecten financiële ondersteuning via de nationale overheid van ieder deelnemend land. Het subsidiebedrag hangt af van de volgende factoren: projectactiviteit, de aard van de deelnemers en het land van herkomst.

Eurostars is in het leven geroepen voor de onderzoekuitvoerende mkb-er (research performing SME). Een specifiek deel van de omzet of fte’s dient te worden ingezet voor toegepast onderzoek en experimentele ontwikkeling. Er dient sprake te zijn van samenwerking tussen partijen uit minstens 2 Eurostarslanden.

De lat ligt hoog, slechts de beste innovatieprojecten komen in aanmerking voor Eurostars subsidie.

Bij goedkeuring geniet men van meer voordelen dan alleen de subsidie:

  1. Het programma helpt daadwerkelijk de innovatie tot marktintroductie te brengen.
  2. Een eenvoudige administratie.
  3. Door de strenge toelating fungeert een goedkeuring als interessante promotie voor uw bedrijf.

Bespreek uw kansen

Indien u wenst kan SAB Subsidie Advies Bureau uw subsidietraject begeleiden. Dit kan ook als u nog geen klant bent van ons. Wij bespreken graag uw kansen met u. Door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terugverdienen. Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 2427888 en via ons e-mail adres info@subsidieadvies.com.

 

Doe nu snel de subsidiecheck