Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screnen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


Subsidie aanvragen

Vrijwel elke ondernemer in Zuid-Holland en elders in Nederland kan een WBSO aanvraag indienen. Of u nou een bewezen multinational of beginnende MKB’er bent. Er zijn slechts enkele voorwaarden waar een ondernemer aan moet voldoen. Het Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Rotterdam stelt u hier graag van op de hoogte. Het blijkt namelijk voor bedrijven vaak lastig om dit zelf te beoordelen. Daarnaast is de daadwerkelijke aanvraag van een WBSO ook nog een heuse klus. Daar helpen wij u ook graag bij. Wilt u direct een afspraak met onze adviseur? Onderstaand vindt u onze contactgegevens.

Wij weten alles over de WBSO aanvraag

Graag vertellen wij u meer over SAB uit Rotterdam. Wij werken al sinds 1990 in de wereld van subsidies in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Hierdoor bezitten wij enorm veel kennis over subsidies. Zowel de nationale als de internationale. Het kan voor een ondernemer erg lastig zijn om zelf te beoordelen of u eigenlijk wel recht heeft op een subsidie. Wilt u een technisch nieuwe ontwikkeling realiseren? Dan moet u eerst goed zeker weten dat uw innovatie echt nieuw is. De reden van de aanvraag kan dan nog verschillen. Loopt u bijvoorbeeld tegen problemen aan? Of wilt u wat ondersteuning in het uitkeren van de salarissen? Wat ook belangrijk is als voorwaarde voor de WBSO is dat u nog niet begonnen bent met uw onderzoek- of ontwikkelingswerkzaamheden. Kortom:

  • Wilt u een innovatie (iets nieuws) realiseren?
  • Ervaart/Verwacht u problemen bij de ontwikkeling?
  • Bent u zelf de organisator of uitvoerder van het werk?

 

Dan is de kans groot dat wij een subsidie voor u kunnen regelen.

WBSO aanvraag Rotterdam - Zuid-Holland

Hoe verloopt een WBSO aanvraag?

Als u een WBSO aan wilt vragen, moet u rekening houden met bepaalde zaken. Zorg er bijvoorbeeld voor dat uw aanvraag uiterlijk één maand voor de start van uw project binnen is. Wilt u een aanvraag indienen om de loonkosten van het laatste kwartaal van een kalenderjaar te verlagen? Dien uw WBSO aanvraag dan uiterlijk 31 augustus in. Let op; bedrijven mogen sowieso maar drie keer per jaar een beroep op de WBSO. Werkt u als ZZP’er? Dan heeft u tot en met 30 september om uw aanvraag voor het laatste kwartaal in te dienen. Bovendien geldt er voor u dan geen maximum aantal aanvragen.

Besteed nu de WBSO aanvraag aan ons uit

De specialisten van SAB zijn in Rotterdam te bereiken via telefoonnummer 010-2427888. Mailen kan naar info@subsidieadvies.com. Wij helpen u graag met uw WBSO aanvraag!