WBSO aanvragen

Efficiënte werkwijze voor een succesvolle subsidieaanvraag

Voor het managen van subsidietrajecten heeft Subsidie Advies Bureau B.V. een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze is efficiënt vanwege de transparantie en eenvoud. Met behulp van onderstaande stappen weten wij uw projectidee relatief eenvoudig om te zetten in een geslaagde subsidieaanvraag.

Kennismaken

Het proces start altijd met een persoonlijk kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken wij zowel de huidige als de toekomstige activiteiten van uw organisatie. Ons adviesbureau doet vervolgens een volledig vrijblijvend onderzoek naar de subsidiekansen voor uw projectidee. Dat doen wij aan de hand van een subsidiescan.

Subsidiescan

De actuele subsidiekansen van uw projectidee worden in een handig overzicht gezet; de subsidiescan. Nadat we de subsidiescan met u hebben besproken, kunt u een weloverwogen beslissing maken of de kansen die wij gesignaleerd hebben, interessant genoeg zijn om de daadwerkelijke subsidieaanvraag te doen.

Subsidieaanvraag

Wanneer u hebt besloten om de subsidie aan te vragen, nemen wij het volledige aanvraagtraject voor u uit handen. Aan de hand van interviews met sleutelpersonen binnen uw organisatie, kunnen wij de aanvraag doeltreffend uitschrijven. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om alle relevante informatie voor de subsidieaanvraag op een efficiënte manier boven tafel te halen en op de juiste manier te verwoorden. Op die manier wordt uw organisatie maximaal beloond en zo min mogelijk belast.

Verantwoording

Nadat wij de subsidieaanvraag hebben ingediend stopt onze service nog niet. Wij houden het contact met de subsidieverstrekker en zorgen ervoor dat eventuele aanvullende vragen beantwoord worden. Bovendien ondersteunen wij uw organisatie bij de administratieve verantwoording van de subsidieaanvraag.

Uw contactpersoon tijdens de gehele subsidie aanvraagprocedure

Tijdens het gehele traject zijn wij de contactpersoon voor de beoordelaars van de WBSO aanvraag, innovatiebox en/of andere subsidie aanvragen. Wij beantwoorden de vragen en nemen u al het extra werk dat de procedures met zich meebrengen uit handen. Overal waar aanpassing nodig is zijn wij pro-actief en creatief om uw innovatie subsidie, voor bijvoorbeeld een innovatieve ICT oplossing, succesvol te laten zijn. Zo komen we uiteindelijk tot de optimale resultaten waar wij al 25 jaar trots op zijn. Onze schrijvers kunnen u vanuit Rotterdam ondersteunen bij het schrijven van een excellent tenderdocument. Na een kort intakegesprek vertalen wij uw doelen, visie en (hoofd)boodschappen in een aansprekende tekst die exact is afgestemd op de doelgroep. Samen met u bepalen we de focus en vervolgens schrijven we de teksten naar de normen en eisen die de aanvraagprocedure van de (WBSO) subsidie voorschrijft. Onze ervaren schrijvers in Zuid-Holland zijn in staat uw verhaal op een inspirerende en wervende wijze op papier te zetten en kennen de vorm- en structuureisen die een complexe subsidie aanvraagprocedure stelt.

Wilt u direct weten of uw project in aanmerking komt voor subsidie?

Vul de subsidiecheck in en we gaan meteen voor u aan de slag!