De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie SDE+: het opwekken van duurzame energie levert geld op

Bijna elk bedrijf of organisatie kan hernieuwbare energie opwekken en in zo aanmerking komen om subsidie te krijgen voor het opwekken van duurzame energie.

De subsidie wordt verstrekt voor de productie van hernieuwbare elektriciteit, hernieuwbare warmte of hernieuwbaar gas en compenseert het verschil tussen de kostprijs voor duurzame energie en de marktprijs. Door deze compensatie kan duurzame energie met fossiele energie concurreren.

De SDE+ is een veelgebruikte subsidieregeling die met een budget van 3,5 miljard euro (in 2015) vaak overtekend wordt. Voor de negen keer per jaar dat u de SDE kunt aanvragen zult u dus goed voorbereid aan de start te komen. Wij helpen u graag verder.

Bespreek uw kansen

Indien u wenst kan SAB Subsidie Advies Bureau uw subsidietraject begeleiden. Dit kan ook als u nog geen klant bent van ons. Wij bespreken graag uw kansen met u. Door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terugverdienen. Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 2427888 en via ons e-mail adres info@subsidieadvies.com.

Doe nu snel de subsidiecheck