Subsidie voor bedrijven

De innovatiebox voor de innovatieve ondernemer

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de innovatiebox? Subsidie Advies Bureau B.V. onderzoekt dit graag voor u en helpt u tevens met het succesvol aanvragen van de regeling. Maar waar moet u precies aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen? Wij vertellen er graag meer over.

Komt uw bedrijf in aanmerking voor één of meerdere subsidieregelingen?

Of u nu een multinational bent of een beginnende ondernemer in het MKB bent, veel ondernemingen komen in aanmerking voor één of meer subsidieregelingen. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden verbonden bij het aanvragen van subsidie. Het Subsidie Advies Bureau uit Rotterdam stelt u graag op de hoogte van deze voorwaarden. Voor veel ondernemers is gebleken dat een dergelijke aanvraag een lastige klus is. Echter kan SAB u vanuit Zuid-Holland hierin bijstaan. Maak daarom gerust eens een afspraak met een van onze adviseurs.

Waar u rekening mee dient te houden

Als u subsidie wilt aanvragen, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk dat u uw aanvraag uiterlijk één maand voor de start van uw project indient. Ten tweede is het zo dat een bedrijf gebonden is aan een maximaal aantal subsidieaanvragen per jaar. Tenzij u als ZZP’er werkt, dan geldt er voor u geen maximum aantal aanvragen. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor één of meer subsidieregelingen, neem dan gerust contact met ons op. SAB informeert u graag verder over de mogelijkheden van subsidie aanvragen voor uw bedrijf in Zuid-Holland of ergens anders in Nederland.

Doe de online subsidiecheck

Het Subsidie Advies Bureau is in het leven geroepen om ondernemers een steuntje in de rug te geven bij de aanvraag van subsidie. Voor een bedrijf is het vaak een complexe gang van zaken om dit zelf te doen. Dit is waar SAB vanuit Rotterdam kan bijspringen. Vanwege onze kennis en kunde en jarenlange ervaring, hebben wij afgelopen decennia al vele ondernemers succesvol kunnen bijstaan. Tevens hebben wij een gebruiksvriendelijke online subsidiescan ontwikkeld. Vul deze in en wij nemen contact met u op zodra wij aanknopingspunten hebben om de aanvragen voor uw bedrijf in te dienen.

Voorwaarden voor uw bedrijf

Wilt u inzicht krijgen in de voorwaarden wanneer u subsidie gaat aanvragen? Dit zijn enkele vragen die u alvast voor uzelf kunt beantwoorden:

  • Gaat u een innovatie ontwikkelen?
  • Staat u op het punt uw werkzaamheden te starten?
  • Verwacht of ervaart u problemen bij uw project?
  • Bent u zelf organisator of uitvoerder?
  • Heeft u al gecontroleerd of uw innovatie niet al bestaat?

Vraag direct subsidie aan voor uw bedrijf

SAB is bekend met nationale en internationale subsidieregelingen en kunnen u dan ook in alle facetten van advies voorzien. SAB staat u bij en ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw innovatieve project. Neem contact op met een van onze adviseurs in Zuid-Holland of doe gratis de online subsidiecheck. Zodra wij aanknopingspunten zien met subsidieregelingen die voor u gunstig kunnen uitpakken, nemen wij vanuit Rotterdam contact met u op. Middels een kennismakingsgesprek met een van onze adviseurs bespreken wij met u de mogelijkheden en zetten de aanvraag desgewenst voor u in gang. Interesse? Ga dan naar de online subsidiecheck of bel voor afspraak voor uw subsidieregelingen telefoonnummer: 010 24 27 888.

Bespreek uw kansen

Indien u wenst kan SAB Subsidie Advies Bureau uw subsidietraject begeleiden. Dit kan ook als u nog geen klant bent van ons. Wij bespreken graag uw kansen met u. Door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terugverdienen. Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 2427888 en via ons e-mail adres info@subsidieadvies.com.

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.