Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Komt u in aanmerking voor een WBSO regeling?

  Wilt u weten of uw onderneming in aanmerking komt voor een WBSO regeling? Dan bent u bij het Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben al sinds 1990 ervaring in subsidies. Een WBSO is dé ideale subsidie voor elke ondernemer. Of het nou een bewezen multinational is of een nog beginnende ZZP’er. Desalniettemin voldoet deze regeling wel aan bepaalde voorwaarden. Dit om te voorkomen dat elk bedrijf zonder legitieme reden deze subsidie kan opstrijken. Wilt u weten of uw onderneming in aanmerking kan komen voor deze subsidieregelingen? Schakel dan onze specialist uit Zuid-Holland in.

  De voorwaarden voor de WBSO regeling

  WBSO bestaat uit bepaalde voorwaarden. Een ondernemer die aanspraak wilt maken op deze regeling moet aan minimaal één van deze voorwaarden voldoen. Daarnaast moet de aanvraag voor WBSO uiterst compleet en overtuigend zijn. Ziet de beoordelaar enkele hiaten of onduidelijke frases? Dan is de kans groot dat de regeling aan uw neus voorbij gaat. Laat de aanvraag daarom door SAB in Rotterdam regelen. Wij kennen de voorwaarden van deze regeling als geen ander. Hierbij alvast een korte checklist voor u:

  • U ervaart technische problemen bij de ontwikkeling
  • Uw innovatie is compleet nieuw?
  • Uw project wordt door u georganiseerd/uitgevoerd?

  Als u hier ‘ja’ op kunt beantwoorden, dan is de kans groot dat er een regeling vanuit WBSO voor u mogelijk is.

  No cure, no pay regeling

  SAB werkt vanuit Zuid-Holland volgens het no cure, no pay principe. Dat verloopt als volgt. U vraagt aan ons of wij kunnen realiseren dat u onder de WBSO regeling komt te vallen. Lukt dit ons niet? Dan hoeft u ons niets te betalen. Ontvangt u straks dankzij ons advies, onze begeleiding en onze aanvraag een mooie subsidie? Pas dan rekenen wij een bijdrage. Maar dus pas als u lekker op weg bent met uw project. Als u subsidie heeft gekregen om eventuele problemen vroegtijdig op te lossen. Of om uw werknemers te kunnen betalen voor hun zeer gewaardeerde werk. Of om de hoge kosten voor apparatuur wat te kunnen behappen. Kortom, WBSO is dé ideale manier om straks gemotiveerd en enthousiast aan uw innovatie te kunnen beginnen. Wij realiseren deze regeling vanuit Rotterdam graag voor u.

  WBSO Regeling Rotterdam - Zuid-Holland

  Meer informatie over de WBSO regeling

  De specialisten van SAB zijn in Zuid-Holland bereikbaar via telefoonnummer 010-2427888 of e-mailadres info@subsidieadvies.com. Wij zijn de expert op het gebied van WBSO regeling!