Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


    Zorg voor een sluitende projectadministratie

    Indien uw bedrijf gebruik maakt van de WBSO- of RDA-regeling, bestaat de kans op een controle door de subsidieverstrekker (RVO). Bij deze WBSO controle is het van groot belang dat u een sluitende projectadministratie heeft. In de praktijk is gebleken dat een fout in de administratie al snel kan leiden tot een boete of het terugbetalen van de subsidie. Wanneer u niet zeker bent van uw administratie biedt SAB vanuit Zuid-Holland graag ondersteuning aan in de vorm van een pre-controle.

    Wees voorbereid op mogelijke valkuilen bij een WBSO Controle

    De pre-controle van SAB verlaagt het risico op boetes of het onverwacht terugbetalen van de subsidie. Het stelt ons ook in staat om met u mee te denken om in de toekomst de WBSO regeling beter te benutten maar ook buiten de WBSO regeling eventuele subsidieregelingen aan te dragen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om gericht advies te geven over mogelijke valkuilen bij een WBSO controle. Graag bieden wij vanuit ons kantoor in Rotterdam ondersteuning wanneer u zich niet zeker voelt bij het WBSO controlebezoek. Wij staan u bij bij de uren en projectadministratie en verlagen hiermee uw kans op boetes met 80%.

    WBSO Controle Rotterdam - Zuid-Holland