Subsidieregelingen

De innovatiebox voor de innovatieve ondernemer

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor de innovatiebox? Subsidie Advies Bureau B.V. onderzoekt dit graag voor u en helpt u tevens met het succesvol aanvragen van de regeling. Maar waar moet u precies aan voldoen om hiervoor in aanmerking te komen? Wij vertellen er graag meer over.

Komt u in aanmerking voor één of meerdere subsidieregelingen

In alle onderstaande subsidieregelingen hebben wij ervaring en hebben wij deze met succes voor onze klanten aangevraagd. Het noemen van slagingspercentages wordt vaak gedaan, maar dit is meestal misleiding. Wij kunnen slechts u een ruwe schatting geven van het slagingspercentage.

Onze schrijvers ondersteunen u vanuit Zuid-Holland bij het schrijven van een excellent tenderdocument. Na een kort intakegesprek vertalen wij uw doelen, visie en (hoofd)boodschappen in een aansprekende tekst die exact is afgestemd op de doelgroep. Samen met u bepalen we de focus en vervolgens schrijven we de teksten naar de normen en eisen die de aanvraagprocedure voorschrijft. Onze ervaren schrijvers in Rotterdam zijn volledig op de hoogte van de vorm- en structuureisen die een complexe aanvraagprocedure stelt en weten uw verhaal op een inspirerende en wervende wijze over het voetlicht te brengen.

Innovatie

Heeft u als ondernemer een innovatief project en bent u op zoek naar kennis? Heeft u als wetenschapper innovatieve ideeën en behoeven deze een marktgerichte aanpak? Wat voor project of idee u ook heeft wij kunnen u als professional vanuit Rotterdam helpen hierbij de juiste subsidie te vinden. In welke fase u zich ook bevindt er zijn altijd mogelijkheden voor bijvoorbeeld een WBSO subsidie. Regionaal, Europees en internationaal.

 

TKI (Topconsortia voor Kennis & Innovatie): subsidie voor samenwerking bij onderzoek en innovatie

EFRO: door brede definitie een grote kans dat uw project binnen de regeling past

Internationaal Excelleren: subsidie voor samenwerkingsprojecten over de grens

COST: (Cooperation in Science and Technology)

Energie

Heeft u een onderneming die duurzame energie opwekt? Bent u energiezuinig aan het ondernemen? De overheid heeft diverse WBSO en andere energiesubsidies en fiscale maatregelen in het leven geroepen om duurzaam ondernemen voor bedrijven en instellingen te stimuleren. Ook zijn er Europese subsidies die dit stimuleren. Wij kunnen u vanuit Rotterdam helpen om een passende subsidie te vinden en zo de kosten te verlagen en financieel voordeel te behalen.

Energie Investeringsaftrek (EIA): investeren in energiebesparing

Milieu Investeringsaftrek: investeren in milieuvriendelijke bedrijfsmiddelen

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie SDE+: het opwekken van duurzame energie levert geld op

Horizon 2020: naar een energiezuinig en milieuvriendelijk Europa

LIFE: EU-subsidie voor de ontwikkeling van Europees natuur- en milieubeleid

Demonstratie energie-innovatie (DEI): subsidie voor demonstraties bij energie-innovatie

TSE: hernieuwbare energie subsidie

Scholing

Heeft u moeite om financiering te vinden om personeel te bekostigen die nodig is voor de ontwikkeling uw project? Heeft u financiering nodig om uw personeel scholing te bieden, bijvoorbeeld m.b.t. ICT, om uw project te realiseren? Wij kunnen dit probleem vanuit Zuid-Holland voor u
wegnemen door een passende (WBSO) subsidie voor u te vinden. Zowel voor bedrijven als publieke instellingen. Zo kan u zich richten op wat echt belangrijk is.

ESF: subsidie voor scholing en betere banen

EGF: noodfonds bij massaontslag

Subsidieregeling praktijkleren: subsidie voor werkleerplaatsen

Erasmus+: EU subsidie voor onderwijs en training

Horizon 2020 Marie Sklodowska-Curie Actions (MSCA): Steun voor internationale uitwisseling van onderzoekers

RAAK: innovatiesubsidie voor hogescholen

Indien u wenst kan SAB Subsidie Advies Bureau uw subsidietraject begeleiden. Dit kan ook als u nog geen klant bent van ons. Wij bespreken graag uw kansen met u. Door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terugverdienen. Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 2427888 en via ons e-mail adres info@subsidieadvies.com.

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.