Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Komt u in aanmerking voor subsidie?

  Komt uw innovatieve project in aanmerking voor subsidie? Doe online de subsidiescan en wij zoeken voor u uit welke regelingen er te treffen zijn om u een steuntje in de rug te bieden. Wij screenen uw innovatie project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Zodra wij kansen voor u zien, zullen wij contact met u opnemen. Interesse? Vul online de subsidiescan in!

  Pionier op subsidiegebied

  Het Subsidie Advies Bureau uit Rotterdam is in het leven geroepen om ondernemers te helpen bij het aanvragen van subsidie voor hun bedrijf en andere ondersteunende regelingen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Bij het ontwikkelen van innovaties komt een hoop kijken en de kosten kunnen hoog oplopen. Het is dan prettig om een financieel steuntje in de rug te krijgen. Door onze jarenlange ervaring, kennis en kunde hebben wij als pionier op subsidieaanvraag gebied inmiddels vele ondernemers succesvol bij kunnen staan. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor een dergelijke ondersteunende regeling? Doe dan gratis de online subsidiescan.

  De voordelen van onze Subsidiescan

  SAB uit Zuid-Holland weet alles van subsidieregelingen, op zowel nationaal als internationaal niveau. Wij controleren zorgvuldig of u als ondernemer aan de voorwaarden voldoet, zodra wij uw aanvraag middels de subsidiescan hebben binnengekregen. Wij zijn uw betrouwbaar partner en bieden de volgende voordelen:

  • No cure, no pay
  • Wij bewaken uw deadlines
  • Wij geven inzicht in uw mogelijkheden
  • Wij werken uw subsidieaanvraag uit en dienen deze in
  • Wij geven advies over uw administratie

  Hoe werkt de subsidiescan?

  Het Subsidie Advies Bureau werkt vanuit Rotterdam op basis van het no cure, no pay principe. Dit houdt in dat wij bekijken of u voor een subsidie in aanmerking komt. U dient uw aanvraag bijvoorbeeld online via de subsidiescan in. Komt u niet in aanmerking voor een subsidieregeling? U betaalt ons dan niets. Wij brengen pas kosten in rekening op het moment dat u van ons advies en begeleiding bij de aanvraag ontvangt, zodra u van de subsidieregeling gebruik gaat maken. Deze subsidies kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om eventuele moeilijkheden in de loop van het project op te lossen, werknemers te kunnen betalen of apparatuur te bekostigen. Doe daarom ook onze gebruiksvriendelijke subsidiescan, zodat SAB voor u aan de slag kan gaan!

  Doe online de subsidiescan!

  Wij staan vanuit Rotterdam graag voor u klaar om het optimale uit uw innovatieve project te kunnen halen. Zodat u zorgeloos aan de slag kunt en net dat steuntje in de rug krijgt om uw project te realiseren. Zodra u de subsidiescan online bij ons heeft ingediend, gaan wij voor u aan de slag om ‘eruit te halen wat erin zit’! Bel ons op telefoonnummer 010-2427888 voor vragen over de online subsidiescan.

  Innovatiebox Rotterdam - Zuid-Holland