TSE: hernieuwbare energie subsidie

Deze TSE regeling heeft als doelstelling om 16% hernieuwbare energie in 2023 kosten effectiever te realiseren met innovatieve projecten. Waar in de afgelopen jaren de subsidieregelingen zich voornamelijk richtten op het verlagen van de prijs van bepaalde technieken, wordt dat in 2015 breder getrokken.

Ondernemers worden nu gestimuleerd om mee te denken over technieken die de kostprijs van duurzame energie kunnen drukken. Op deze manier wil de overheid in de toekomst méér duurzame energie realiseren tegen minder kosten.

Het totale budget van de regeling is 50 miljoen euro. Snelheid is geboden, omdat ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ geldt.

Bespreek uw kansen

Indien u wenst kan SAB Subsidie Advies Bureau uw subsidietraject begeleiden. Dit kan ook als u nog geen klant bent van ons. Wij bespreken graag uw kansen met u. Door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terugverdienen. Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)10 2427888 en via ons e-mail adres info@subsidieadvies.com.

Doe nu snel de subsidiecheck