Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Subsidie voor innovatieve projecten

  Bent u als ondernemer op zoek naar een instelling die u kan helpen met uw aanvraag voor innovatie subsidie? Neem dan contact op met Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Zuid-Holland. Dergelijke subsidies bieden ondersteuning bij het ontwikkelen van innovatie projecten. Hoewel dergelijke subsidieregelingen erg interessant zijn, is de aanvraag ervan vaak bijzonder complex. Het SAB is in het leven geroepen om u bij te staan bij de aanvraag van subsidies en u van advies te voorzien. Wij zullen vanuit ons kantoor in Rotterdam alles in het werk stellen om het optimale uit uw innovatietraject te halen!

  Innovatiebox

  De Innovatiebox is een mooi voorbeeld van innovatie subsidie. Bij deze vorm van subsidie wordt de winst die behaald is met de innovatie van zelf ontwikkelde producten tegen een lager tarief aan vennootschapsbelasting belast. In plaats van de gebruikelijke 25%, daalt de belasting naar 5%. Heeft u hier wel oren naar? Schakel dan het SAB uit Zuid-Holland in. Wij hebben door onze jarenlange ervaring op het gebied van subsidieaanvragen de kennis en kunde in huis om uit te zoeken of u in aanmerking komt voor de Innovatiebox.

  Voordelen van ons Subsidie Advies Bureau

  SAB streeft enkele kernwaarden na op het gebied van aanvragen voor innovatie subsidie. Wij geven u graag een overzicht van enkele voordelen die u met ons kunt ondervinden:

  • Wij werken op basis van no cure, no pay
  • Pionier op het gebied van subsidie aanvragen voor uw bedrijf
  • Onze expertise ligt op zowel nationaal als internationaal gebied
  • Wij hebben een gebruiksvriendelijke online subsidiescan
  • Wij hebben altijd een gelijkwaardige relatie met onze klanten

  Doelgericht en transparant

  Het Subsidie Advies Bureau is al meer dan 25 jaar het subsidiekompas voor ondernemers in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Bij het ontwikkelen van een innovatie komt veel kijken en kunnen de kosten hoog oplopen. Echter is het voor ondernemers vaak lastig zelf uit te zoeken voor welke subsidie zij in aanmerking komen. Dit vanwege de vaak woekerende weg van aanvragen en procedures die doorgeworsteld moet worden. Juist om ondernemers een steuntje in de rug te bieden, biedt SAB vanuit Rotterdam een uitgebreide dienstverlening om uit te zoeken welke regelingen er omtrent innovatie te treffen zijn. Vanwege onze doelgerichte, transparante werkwijze hebben wij de afgelopen jaren al vele subsidieaanvragen met succes weten te behandelen.

  Interesse in subsidie voor innovatie?

  Bent u geïnteresseerd en wilt u weten welke regeling er te treffen is voor uw innovatie? Schakel dan de hulp van Subsidie Advies Bureau uit Rotterdam in. Wij plannen graag een afspraak met u in om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons op telefoonnummer 010-2427888 en wij zoeken uit welke innovatie subsidie voor u aantrekkelijk is!

  Innovatie subsidie