Over ons

Subsidie Advies Bureau: Sinds 1990 het subsidiekompas voor ondernemers

Wij nemen ondernemers het werk uit handen zodat zij kunnen doen wat zij het liefste doen: ondernemen.

We begonnen in 1990 in Zuid-Holland als pionier in dit veld en inmiddels zijn wij professionals en hebben we vele duizenden aanvragen verzorgd.

In Nederland en Europa bestaan tal van subsidies. Overheden stimuleren ondernemerschap op vrijwel ieder gebied. Waar gewerkt wordt aan innovatie of nagedacht wordt over een betere samenleving kan vaak een beroep worden gedaan op een van de vele subsidieregelingen.

Ondernemers weten, dankzij deze regelingen, soms wel 60% van hun kosten te verlagen. Toch blijkt dat maar een vijfde van alle ondernemingen in ons land de tijd en de moeite neemt zich te verdiepen in de regelgeving en aanvraagprocedures.

Dat is zonde, maar niet eens vreemd. Bureaucratische regeldrift vanuit Den Haag en Brussel zorgt voor een ondoordringbaar woud van woekerende procedures en voorwaarden. Het ambtelijke apparaat frustreert en een ondernemer heeft vrijwel nooit de kennis in huis om een weg in dit oerwoud van regels te vinden. En waarom zou hij? Een ondernemer wil ondernemen en weet wel beter  zijn tijd te besteden.

Leuke feiten

Cijfers spreken voor zich

0
Subsidieaanvragen
0
Years of Experience
0
WBSO aanvragen

Kwaliteit Staat Voorop! We Doen Ons Uiterste Best Bij Het Aanvragen Van Subsidies. Of Het Om een Grote Subsidies Gaat Of Een Kleine Maakt Geen Verschil. Onze Focus Is 100% Tevredenheid Bij Onze Klanten.

Kennis en Expertise

Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Rotterdam begrijpt ondernemers. We begonnen in 1990 in Zuid-Holland als pionier op dit gebied en inmiddels hebben wij onze kennis en expertise geperfectioneerd. Wij begeleiden ondernemers uit elke branche en wijzen hun de weg. Dat doen we voor groot en klein, zoals multinationals als MKB’ers en zzp’ers.

Wij zijn bekend met alle nationale en internationale subsidieregelingen. Dat zijn er zoveel dat het te ver gaat ze hier allemaal op te sommen. Of het nu gaat om Horizon 2020, het Europees Sociaal Fonds (ESF), de Energie Investerings Aftrek (EIA), de Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk (WBSO/RDA) en Innovatiebox of andere regelingen, wij onderzoeken alle mogelijkheden en vinden de beste oplossing voor uw situatie.

Met onze professionele aanpak hebben we de afgelopen decennia al duizenden succesvolle subsidieaanvragen verzorgt en helpen we ondernemers bij wat zij het beste kunnen: ondernemen.

‘No cure, no pay’ uw succes bepaalt ons tarief

Een subsidieaanvraag is geen product, het is een proces. Een complex traject met administratieve, juridische en fiscale componenten. Om die reden werken wij, met vrijwel al onze klanten op basis van een no cure, no pay afspraak. Natuurlijk kunnen wij ons werkproces zo inzichtelijk mogelijk maken, maar het is vooral onze pro-actieve en creatieve aanpak die zo dikwijls succesvol is gebleken bij (WBSO) subsidie aanvragen.

Die aanpak vereist maximale betrokkenheid en wij trekken dan ook samen met u op in dit traject. Dat doen we op de Rotterdamse manier die bij ons kantoor in de genen zit: hand in hand en met een onverwoestbare werkethos.

No cure, no pay betekent dat we een percentage afspreken van het toegekende subsidiebedrag. Als het voor u of uw bedrijfsvoering beter past om op uurtarief of tegen een vast bedrag samen te werken dan kunnen we hier uiteraard ook afspraken over maken. Wij stemmen onze dienstverlening altijd optimaal af op uw wensen.

We Zijn De Experts Op Gebied Van Het Aanvragen Van Subsidies En Zijn Daarom Een Betrouwbare Partij.

Laten we kennismaken

Wil je meer weten over ons? Dat vinden we leuk! Maak op deze pagina kennis met ons team & kom meer over ons te weten of neem contact met ons op.

Cees Middelburg

Oprichter

HBO Bestuurskunde, Oprichter SAB in 1990, jarenlange ervaring met (Europese) subsidiesaanvragen

Vincent Middelburg

Eigenaar

WO Economie, sinds 2012 werkzaam bij SAB, gespecialiseerd in WBSO en Innovatiebox

Leon van Rooij

Medewerker

WO Lucht- en Ruimtevaarttechniek, sinds 2019 werkzaam bij SAB, gespecialiseerd in WBSO en WBSO ICT

Carla Groothuizen

Medewerker

MER Bedrijfskunde, sinds 2019 werkzaam bij SAB, gespecialiseerd in Horizon 2020, Eurostars en SDE++

Hulp Nodig Met Het Aanvragen Van Subsidies? We Zijn Experts!