Vandaag laatste kans om WBSO te melden

De deadline voor het doorgeven van de gerealiseerde S&O uren

De deadline voor het doorgeven van de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor de WBSO en RDA is vandaag!
Subsidie Advies Bureau B.V. helpt u graag bij het verzorgen van de WBSO mededelingen. Wij vertellen er graag meer over.

Laat geen kansen liggen

 

De deadline voor het doorgeven van de gerealiseerde S&O-uren en eventuele kosten en uitgaven voor de WBSO en RDA is vandaag! Indien u gebruik maakt van de WBSO regeling (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk) dient hiervoor een urenadministratie te worden bijgehouden voor de uren die besteed worden aan R&D werkzaamheden. Wanneer dit reeds is gedaan voor 2016 geldt dit bericht niet voor u. Is de mededeling nog niet gedaan en doet u dit niet vandaag, dan riskeert u een boete.

Voor het indienen van de mededelingen heeft u nodig:

  1. de activeringcode uit de brief van de RVO
  2. het aantal gerealiseerde WBSO uren per beschikking
  3. de BSN’s (burgerservicenummers) van de medewerkers die in 2016 WBSO werkzaamheden hebben verricht.

Indien u wenst kan SAB uw WBSO mededelingen verzorgen, ook als u nog geen klant bent van ons. Wij adviseren graag in het doorgeven van de uren, door onze kennis op dit vlak kan ons advies zich makkelijk terug verdienen. Zo zijn er bijvoorbeeld regels met betrekking tot het schuiven met WBSO uren, kosten en uitgaven die u financieel voordeel kunnen opleveren.

Voor verdere vragen of advies zijn wij bereikbaar via onderstaande contactgegevens.

Hulp nodig bij de uren mededeling WBSO

Wij helpen u graag bij het aanvragen van alle soorten subsidies gericht op innovatie. Bijvoorbeeld de Innovatiebox en natuurlijk ook Horizon 2020.

Doe de gratis subsidiecheck

Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan. Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.