Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Efficiënte werkwijze voor een succesvolle subsidieaanvraag

  Voor het managen van subsidietrajecten heeft Subsidie Advies Bureau B.V. een zeer efficiënte werkwijze ontwikkeld. Deze werkwijze is efficiënt vanwege de transparantie en eenvoud. Met behulp van onderstaande stappen weten wij uw projectidee relatief eenvoudig om te zetten in een geslaagde subsidieaanvraag.

  Kennismaken

  Het proces start altijd met een persoonlijk kennismaking. Tijdens deze kennismaking bespreken wij zowel de huidige als de toekomstige activiteiten van uw organisatie. Ons adviesbureau doet vervolgens een volledig vrijblijvend onderzoek naar de subsidiekansen voor uw projectidee. Dat doen wij aan de hand van een subsidiescan.

  Subsidiescan

  De actuele subsidiekansen van uw projectidee worden in een handig overzicht gezet; de subsidiescan. Nadat we de subsidiescan met u hebben besproken, kunt u een weloverwogen beslissing maken of de kansen die wij gesignaleerd hebben, interessant genoeg zijn om de daadwerkelijke subsidieaanvraag te doen.

  Subsidieaanvraag

  Wanneer u hebt besloten om de subsidie aan te vragen, nemen wij het volledige aanvraagtraject voor u uit handen. Aan de hand van interviews met sleutelpersonen binnen uw organisatie, kunnen wij de aanvraag doeltreffend uitschrijven. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat om alle relevante informatie voor de subsidieaanvraag op een efficiënte manier boven tafel te halen en op de juiste manier te verwoorden. Op die manier wordt uw organisatie maximaal beloond en zo min mogelijk belast.

  Verantwoording

  Nadat wij de subsidieaanvraag hebben ingediend stopt onze service nog niet. Wij houden het contact met de subsidieverstrekker en zorgen ervoor dat eventuele aanvullende vragen beantwoord worden. Bovendien ondersteunen wij uw organisatie bij de administratieve verantwoording van de subsidieaanvraag.