Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Ondersteuning vanuit de overheid

  Als u een WBSO subsidie wilt aanvragen, is het verstandig dit via de specialisten van het Subsidie Advies Bureau (SAB) in Rotterdam te laten verlopen. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in allerhande subsidieregelingen in Zuid-Holland en de rest van Nederland. Wij begrijpen volkomen dat het voor een ondernemer lastig kan zijn precies díe perfecte subsidies te vinden. Waarvoor komt u in aanmerking? Wat zijn de voorwaarden ervan? En hoe verloopt het aanvragen? Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten.

  Jarenlange ervaring met WBSO Subsidie aanvragen

  SAB uit Rotterdam weet alles van subsidies. Zowel de nationale als de internationale varianten. Al sinds het begin komen allerhande ondernemers bij ons voor hulp aangaande een subsidie aanvragen. Wij controleren zorgvuldig of een ondernemer inderdaad in aanmerking komt. Ook bespreken we samen hoe en wanneer de aanvraag ingediend wordt. Bij onduidelijkheden of problemen staan wij voor u klaar. Kortom, het is heel verstandig dat u SAB overweegt in te schakelen. Wij zijn graag uw zakelijke partner wat betreft subsidies. Verder vindt u bij ons de volgende voordelen:

  • No cure, no pay
  • Bewaking van deadlines
  • Advisering over uw administratie
  • Snel inzicht in al uw mogelijkheden

  Zet de nodige stappen voor WBSO Subsidie aanvragen

  U wilt uw innovatie verwezenlijken? Zet dan de nodige stappen. Regel die subsidieaanvraag. De specialisten van SAB uit Zuid-Holland helpen u hier graag bij. Bel ons op telefoonnummer 010-2427888. Of stuur een mail naar info@subsidieadvies.com. Wij helpen u vanuit Rotterdam graag bij het WBSO subsidie aanvragen!

  Wilt u WBSO subsidie aanvragen?

  Elke ondernemer in Zuid-Holland en elders in ons land mag subsidie aanvragen. Startende MKB’ers doen het. Maar grote, bewezen multinationals ook. Een financieel steuntje in de rug is namelijk voor iedereen prettig. En dat is wat de WBSO is. Wilt u een innovatie realiseren? Dan kan de WBSO u net dat beetje extra motiveren en stimuleren. Het onderzoeken en ontwikkelen van zo’n innovatie kan namelijk behoorlijk veel gaan kosten. Alle kleine beetjes die u dit kunnen schelen, zijn toch weer mooi meegenomen. Let wel, subsidie aanvragen is wel gekoppeld aan bepaalde voorwaarden. Zo dient u zeker te weten dat uw innovatie echt nieuw is. En u moet niet al gestart zijn met het ontwerpen of ontwikkelen van uw innovatie. Het aanvragen behoort daarnaast uiterlijk één maand voor de start van uw project gebeurd te zijn. Neem voor vragen hierover contact op met onze adviseur.

  WBSO Subsidie aanvragen Rotterdam - Zuid-Holland