Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Uw subsidie adviseur in Utrecht

  In Utrecht bestaan er veel verschillende vormen van subsidie. Met passende subsidieregelingen is het mogelijk tot 60 procent van uw kosten te verlagen. In de praktijk blijkt echter slechts één op de vijf ondernemingen in Nederland zich daadwerkelijk te verdiepen in regelgeving en aanvraagprocedures. Wij begrijpen dat u niet altijd tijd en zin heeft om u zich door alle bureaucratie en het oerwoud van regels heen te worstelen. Toch is het zonde, want het levert u onnodige kosten op. De professionals van het Subsidie Advies Bureau (SAB) staan u daarom graag in Utrecht bij voor subsidie advies.

  Wij doen voor u een subsidiecheck in Utrecht, waarbij wij uw project screenen op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen in Utrecht. SAB werkt voor kleine en grote bedrijven, van MKB’s tot multinationals. De aanvraag van subsidieregelingen in Utrecht is natuurlijk een complex proces. Het is een traject vol met administratieve, juridische en fiscale componenten. Wij werken daarom met vrijwel al onze klanten op basis van no cure, no pay. Dit betekent dat wij, vanaf de subsidiescan, intensief met u samenwerken en wij een percentage afspreken van het toegekende subsidiebedrag. Past deze manier van betalen niet bij uw bedrijfsvoering? Dan is het ook mogelijk om een afspraak voor een vast bedrag of een vast uurtarief.

  Subsidieregelingen in Utrecht

  Subsidieregelingen zijn er natuurlijk op allerlei verschillende gebieden in Utrecht. SAB heeft ervaring met de aanvraag van subsidie voor bedrijven, maar ook met subsidie aanvragen voor scholing, energie en innovatie. Na de subsidiecheck stellen onze schrijvers met u een excellent tenderdocument op voor uw subsidie-aanvraag.

  Wij zorgen ervoor dat uw doelen en visie worden vertaald in een heldere tekst en dat de tekst aan de normen en eisen van een aanvraagprocedure voldoet. Bij subsidie voor uw bedrijf in Utrecht moet u er rekening mee houden dat u uw aanvraag uiterlijk één maand voor de start van uw project indient. Daarnaast is uw bedrijf gebonden aan een maximaal aantal subsidieaanvragen per jaar, tenzij u ZZP’er bent. SAB is bekend met zowel nationale als internationale subsidies en onze adviseurs hebben al veel ondernemers van subsidies advies mogen voorzien.

  Subsidieregelingen Utrecht

  Subsidie voor innovatie

  Heeft een goed idee en bent u op zoek naar subsidie voor uw innovatie in Utrecht? De overheid biedt verschillende subsidies die bedrijven en instellingen helpen innovaties verder uit te werken. Deze innovatiesubsidies zijn vaak verbonden aan thema’s en regio’s in Nederland. Voor het MKB is er bijvoorbeeld de MIT-regeling, die als doel heeft samenwerking op het gebied van innovatie tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheid te stimuleren. Op Europees niveau zijn er verder subsidieprogramma’s als Horizon 2020 (voor onderzoek en innovatie) en Eurostars (voor onderzoekende MKB’ers met groeiambitie). De adviseurs van SAB geven u graag het passende subsidie advies voor uw innovatie in Utrecht.

  Subsidie voor scholing

  Zoekt u naar financiering voor uw project in Utrecht? SAB helpt u de passende subsidie voor scholing van personeel vinden. Deze dienst verlenen wij zowel voor bedrijven als publieke instellingen. Bekende subsidies voor scholing zijn bijvoorbeeld RAAK (Regionale Actie en Aandacht voor Kennisinnovatie) voor hogescholen en de subsidieregeling praktijkleren (voor de stimulatie van werkleerplaatsen). Ook op Europees niveau zijn er subsidieregelingen voor uw onderneming of instelling in Utrecht, zoals ESF (subsidie voor scholing en betere banen om de arbeidsmarkt te stimuleren) en EGF (een noodfonds bij massaontslagen dat werknemers helpt met scholing of het opzetten van een eigen bedrijf). De adviseurs van SAB vinden de juiste subsidie voor scholing voor uw Utrechtse profit of non-profit instelling!

  Subsidie voor energie in Utrecht

  Aanvragen subsidie voor energie in Utrecht

  Als u in Utrecht een onderneming heeft die duurzame energie opwekt, is er grote kans dat u in aanmerking komt voor een subsidie voor energie. De Nederlandse overheid heeft namelijk verschillende fiscale maatregelen en energiesubsidies in het leven geroepen om instellingen en bedrijven te stimuleren om duurzaam te ondernemen. Daarnaast zijn er Europese subsidies om duurzaam ondernemen te stimuleren.

  Een voorbeeld van een subsidie voor energie is EIA (Energie Investeringsaftrek), die is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en duurzame energie. SAB helpt u de passende subsidie voor uw bedrijf in Utrecht te vinden om zo uw kosten te verlagen en u te helpen financieel voordeel te behalen.

  WBSO subsidie aanvragen in Utrecht

  De WBSO (Wet Bevordering Speur & Ontwikkelingswerk) is een van de meest toegankelijke subsidies in Nederland. Zowel grote als kleine innovatie ondernemers komen in aanmerking voor een WBSO subsidie. Er zijn verschillenden soorten subsidies die u als ondernemer in Utrecht in dit segment kunt aanvragen. Een voorbeeld is de fiscale subsidie RDA (Research & Development Aftrek). Het aanvragen van een WBSO subsidie blijft echter een gecompliceerde zaak. De ervaren administratieve medewerkers van SAB helpen u daarom graag met de aanvraag van uw WBSO subsidie in Utrecht.

  Mocht uw bedrijf gebruik maken van de WBSO- of RDA-regeling, dan is er kans op controle door de subsidieverstrekker, de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Bij de WBSO controle wordt er gekeken of u een sluitende projectadministratie heeft. Als dat niet het geval is, kan dat leiden tot een boete of moet u uw subsidie terugbetalen. SAB zorgt daarom voor een pre-controle van uw projectadministratie in Utrecht, zodat u het risico verlaagt op boetes of terugbetaling. Een complex geval is als u WBSO aanvraagt voor programmatuur (ICT-softwareproject) in Utrecht. SAB legt u graag uit waarom de aanvraag van een regeling van WBSO subsidie voor programmatuur zo complex is en helpt bij het traject van het aanvragen van deze regeling voor uw onderneming of instelling in Utrecht.

  Innovatiebox

  Heeft u in Utrecht een innovatieve ontwikkeling bedacht? Dan kunt u hier wellicht subsidie voor aanvragen via de Innovatiebox. Deze regeling is er om u maximaal te laten profiteren van uw innovatieve ontwikkeling. Het is een erg interessante, maar complexe regeling, die toegankelijk is voor ondernemers waarvan de innovatie is gemaakt dankzij een verworven octrooi en/of WBSO-beschikking.

  De Innovatiebox hangt nauw samen met de WBSO en vaak blijkt WBSO zelfs de sleutel voor de Innovatiebox.

  De specialisten van SAB leggen u graag uit wat de Innovatiebox nu precies is en hoe uw onderneming of instelling in Utrecht ervan kan profiteren.

  Innovatiebox Utrecht

  Voordelen van Studie Advies Bureau

  Wilt u zeker weten dat uw onderneming of instelling in Utrecht geen subsidie misloopt en dat er geen problemen zijn bij de aanvraag en controle? Bij het Studie Advies Bureau kunt u rekenen op de volgende zaken:

  • U hoeft niet meer snel een weg te vinden in het bureaucratische oerwoud van regels
  • No cure, no pay
  • Gratis subsidiecheck
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Dienstverlening voor grote en kleine bedrijven, van multinationals tot MKB’ers
  • Inzetbaar voor bedrijven en publieke instellingen

  Neem contact op de specialisten van SAB

  Wilt u zeker weten dat uw bedrijf of instelling in Utrecht geen subsidie misloopt en heeft u zelf geen tijd of geen zin om u in alle bureaucratie te verdienen? Dan staan onze adviseurs u graag bij. Wij doen voor u een subsidiecheck en voorzien u van advies voor een passende regeling voor subsidie voor energie, innovatie of scholing voor uw bedrijf. Wij bekijken of u in aanmerking komt voor WBSO subsidie of de Innovatiebox en helpen u bij het hele traject van de aanvraag van een van deze regelingen. Neem contact met ons op door een mail te sturen naar info@subsidieadvies.com of te bellen naar 010-2427888. Onze ervaren administratieve professionals helpen u met het vinden en het aanvragen van de gepaste subsidie voor uw onderneming in Utrecht.