Wat zijn uw subsidie kansen?

Vraag nu een subsidiecheck aan

Wij screenen uw project op aanknopingspunten met meer dan 1000 subsidieregelingen. Vul vrijblijvend het formulier in. Indien wij voor u goede kansen zien zullen wij contact met u opnemen.


  Voor ondersteuning en ontwikkeling

  Heeft u als ondernemer een extra steuntje in de rug nodig? Dan biedt de subsidie WBSO (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk) een goede oplossing. De WBSO behoort tot een van de meest bruikbare subsidies van Nederland. Wilt u de aanvraag ervan gaan regelen en heeft u daar hulp bij nodig? Het Subsidie Advies Bureau (SAB) uit Rotterdam helpt u hier graag bij.

  Alle kennis m.b.t. subsidie WBSO in huis

  Subsidie Advies Bureau is 25 jaar geleden in Rotterdam in het leven geroepen om ondernemers bij te staan bij het aanvragen van een subsidie voor hun bedrijf die het ondernemen vergemakkelijken. Bureaucratie, woekerende procedures en voorwaarden maken het voor een ondernemer niet makkelijker om een innovatie op de markt te zetten. Subsidie Advies Bureau trekt dan ook zij aan zij op met ondernemers uit Zuid-Holland en de rest van Nederland uit elke branche, om hen de weg te wijzen. Of het nu om ZZP’ers gaat of om multinationals: wij hebben de expertise in huis en hebben de afgelopen decennia dan ook al duizenden subsidieaanvragen succesvol weten te behandelen. Ook voor de aanvraag voor WBSO staan wij voor u klaar.

  Indienen van uw WBSO subsidie aanvraag

  Als u de subsidie WBSO wilt aanvragen, zijn er een aantal zaken waar u rekening meet moet houden. Belangrijk is ten eerste dat u de aanvraag tijdig indient. Zorg ervoor dat u de aanvraag voor subsidie uiterlijk een maand voor de start van uw project indient. Houd er tevens rekening mee dat ondernemers maar drie keer per jaar een beroep mogen doen op de WBSO. Werkt u echter als ZZP’er in Zuid-Holland of ergens anders in Nederland? Er geldt voor u dan geen maximum aantal aanvragen per jaar.

  Uw adviseur voor subsidie WBSO

  Heeft u als ondernemer plannen om een innovatief project op te zetten en bent u op zoek naar kennis? De WBSO biedt dan een extra steuntje in de rug. Wellicht heeft u duurdere uitgaven dan verwacht. Of wilt u uw personeel extra scholing bieden om uw project te realiseren. Om deze kosten op te vangen en wat ondersteuning bij uw innovatie te krijgen, kunt u aanspraak maken op subsidie. De overheid juicht de ontwikkeling van belangrijke innovaties toe en heeft daarvoor onder andere de subsidie WBSO in het leven geroepen. SAB helpt u vanuit Rotterdam graag bij het aanvragen van dergelijke subsidies en uit te zoeken waar u als ondernemer precies recht op heeft.

  Subsidie WBSO Rotterdam - Zuid-Holland

  Komt u in aanmerking voor subsidie WBSO?

  Kortom: wilt u weten of u in aanmerking komt voor WBSO? SAB uit Zuid-Holland zoekt het graag voor uit. Voor een afspraak of meer informatie over de subsidie WBSO belt u ons op: 010-2427888.