WBSO subsidie

De WBSO subsidie maakt het u makkelijker

Als u een extra steuntje in de rug nodig heeft als ondernemer, dan biedt de WBSO subsidie (Wet Bevordering Speur & Ontwikkelingswerk) uitkomst. Samen met de RDA behoort de WBSO tot de meest bruikbare subsidies van Nederland. Het Subsidie Advies Bureau (SAB) helpt u graag bij het regelen van deze aanvraag.

De expert op het gebied van WBSO subsidie

Het is verstandig van u SAB in te schakelen voor uw WBSO aanvraag. Wij hebben namelijk al meer dan 25 jaar ervaring in subsidies. De wereld van subsidies is enorm groot. Wist u namelijk al dat er diverse nationale én internationale subsidies zijn? Elke subsidie kan een ondernemer op een bepaald front helpen. De één is voor opleidingskosten, de ander voor milieuzaken en nog een ander voor onvoorziene problemen.

De WBSO is een prettige algemene subsidie. Voor elke ondernemer overigens. Denkt u dat een WBSO subsidie alleen gegund wordt aan nieuwe ondernemers? Nee hoor, elke ondernemer kan recht hebben op deze subsidieregeling. Van een startende MKB’er tot een welbekende multinational. Let wel, dit betekent niet dat er geen voorwaarden aan de subsidieregeling vastzitten. Lees verder om alvast te controleren of u in aanmerking komt.

Waar dient de WBSO subsidie voor?

De WBSO kan het beste beschouwd worden als een extra steuntje in de rug. Loopt u tegen kleine problemen aan? Wilt u graag wat ondersteuning in het betalen van uw medewerkers? Of vallen de uitgaven voor prototypes en apparatuur duurder uit dan verwacht? Dan kunt u aanspraak maken op subsidie. De overheid stimuleert namelijk graag de ontwikkeling van belangrijke innovaties. En daar staat SAB volkomen achter. Wij zoeken graag voor u uit of u recht heeft op de WBSO. Benader onze specialist via onderstaande contactgegevens.

Aanspraak maken op deze subsidie?

Aanspraak maken op deze subsidieregeling kan alleen als:

  • U problemen ervaart bij de ontwikkeling
  • U een innovatie (iets nieuws) wilt leveren
  • U nog moet starten met de werkzaamheden
  • U zelf organisator of uitvoerder van het werk bent
  • U gecontroleerd heeft dat uw innovatie nog niet bestaat

Komt u in aanmerking voor WBSO subsidie?

Wilt u graag zeker weten of u recht heeft op deze veelzijdige subsidieregeling? Schakel daarvoor de specialisten van SAB in. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 010-2427888. Prefereert u communicatie per e-mail? Dan mag u uw e-mail sturen naar info@subsidieadvies.com. Wij controleren vervolgens graag of en hoe u in aanmerking kunt komen voor de WBSO subsidie!

wbso subsidie