Subsidie aanvragen bedrijf

Hulp nodig bij subsidieaanvraag?

Of u nu een multinational onderneming bezit, of een beginnende ondernemer in het MKB bent, vrijwel elke ondernemer heeft de mogelijkheid tot subsidie aanvragen voor uw bedrijf. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden verbonden bij het aanvragen van subsidie. Het Subsidie Advies Bureau stelt u graag op de hoogte van deze voorwaarden. Voor veel ondernemers is gebleken dat een dergelijke aanvraag een lastige klus is. Echter kan SAB u hierin bijstaan. Maak daarom gerust eens een afspraak met een van onze adviseurs.

Waar u rekening mee dient te houden

Als u subsidie wilt aanvragen, zijn er een aantal zaken waar u rekening mee moet houden. Ten eerste is het belangrijk dat u uw aanvraag uiterlijk één maand voor de start van uw project indient. Ten tweede is het zo dat een bedrijf gebonden is aan een maximaal aantal subsidieaanvragen per jaar. Tenzij u als ZZP’er werkt, dan geldt er voor u geen maximum aantal aanvragen. Wanneer u wilt weten of u in aanmerking komt voor dergelijke subsidieregelingen, dient u bij ons de aanvraag in. SAB informeert u graag verder over de mogelijkheden van subsidie aanvragen voor uw bedrijf.

Doe de online subsidiecheck

Het Subsidie Advies Bureau is in het leven geroepen om ondernemers een steuntje in de rug te geven bij de aanvraag van subsidie. Voor een bedrijf is het vaak een complexe gang van zaken om dit zelf te doen. Dit is waar SAB kan bijspringen. Vanwege onze kennis en kunde en jarenlange ervaring, hebben wij afgelopen decennia al vele ondernemers succesvol kunnen bijstaan. Tevens hebben wij een gebruiksvriendelijke online subsidiescan ontwikkelt. Vul deze in en wij nemen contact met u op zodra wij aanknopingspunten hebben om de aanvragen voor uw bedrijf in te dienen.

Voorwaarden voor uw bedrijf

Wilt u inzicht krijgen in de voorwaarden wanneer u subsidie gaat aanvragen? Dit zijn enkele vragen die u alvast voor uzelf kunt beantwoorden:

  • U gaat een innovatie ontwikkelen?
  • Staat u op het punt uw werkzaamheden te starten?
  • Verwacht of ervaart u problemen bij uw project?
  • Bent u zelf organisator of uitvoerder?
  • Heeft u al gecontroleerd of uw innovatie niet al bestaat?

Vraag direct subsidie aan voor uw bedrijf

SAB staat u bij en ondersteunt u bij het ontwikkelen van uw innovatieve project. Doe gratis de online subsidiecheck of neem contact ons met een van onze adviseurs.  Wij adviseren en informeren ondernemers graag over subsidie aanvragen voor uw bedrijf.

subsidie aanvragen bedrijf